Är med i en tävling :)

Hejsan :) Jag är med i en tävling på http://nataliepalmsblogg.blogg.se/ Ni kan också vara med ...
.... Det går inte att göra det på min blogg utan ni måste gå in på...  http://nataliepalmsblogg.blogg.se/ Bara att klicka.:)

3 Underbara dagar!

Hejsan :) I Måndags åkte jag ut till Elin. Hon hade varit vid sin farfar i en stuga i midsommar så då fick jag komma ut dit också. Det var jätte kul jag sov där sedan stannade dom där en natt till. Sen åkte vi hem nästa dag då gick jag och Elin på stan. Jag köpte ett Linne. Jag har haft 3 sååå underbart fantastiskt roliga dagar ;) <3 Idag ska jag ta hand om min syrra. Kan säkert fota lite här inne :)
///Filippa

Jag hittade dom!!

Hejsan för någon vecka sen var jag och Freja ute och fotade. Då hann jag aldrig lägga in dom. Men nu har jag hittat dom så jag kan lägga in dom! Så nu kommer dom ;)
Något på en gran XDSööt blomma <3 ;)
:D
Om ni undrar så ä det en busskur brevid
XD
Rosa Rosor ;)
Det var alla ;)
///Filippa

Chris Medina - What are words. Dagens Låt....

Jag tycker att låten är väldigt sorglig även videon ;(
Han sjunger väldigt bra. Ni har säkert hört honom på radion.

Låten handlar om Chris som är 26 år. Han har en flickvän. En dag friar han till henne. Hon blir jätte glad. Två år senare gifter dom typ sig. Sen är hans tjej med i en bilolycka och blir förlamad i kroppen. Hon kan nästan inte göra något. Hon får hjälp hela tiden :( ;(

///Filippa

Hejsan :)

Hoppas ni har haft det bra! Jag har ej kunnat fota för att kameran har varit urladdad och det blev inga bra bilder med pappas iphone heller. Men jag lovar att försöka ladda den. Men jag kanske tar en liten paus med fotandet bara nån dag sådär. Bara så ni vet. Det beror på vad jag gör på dagarna.
///Filippa

Tyvärr

Tyvärr blev det inga bilder från farmor och farfar. Det blev ett regn "oväder" typ så att det gick inte. Men ikväll ska jag till Åminne. Då tänkte jag fota lite. Så ska jag försöka lägga in dom imorgon. Ni kanske tycker jag är fånig som har en fotoblogg och inte lägger ut några bilder men tyvärr har det blivit så.  Nu har jag inte tid längre.
///Hejdå ,, Filippa :)

Förlåt...

Hej alla som läser det här just nu. Jag har varit rätt elak mot er mina bloggläsare... Har inte bloggat på ett tag :( Men jag lovar att det ska bli oftare. Idag kanske kanske jag hinner ut och fota idag hos min farmor och farfar... Men då tar jag med min mobilkamera och lägger  in dom i morgon. Men ni kanske kan nöja er med det :) Men jag lovar att jag gör så :) <3 Nu måste jag packa till farmor och farfar.
Puss och Kram , Skumbanan <3
///Filippa

Tjabba !

Blev så glad precis nu för min bästa vän har skaffat en fin blogg <3<3 Den heter elinskeleton.blogg.se läs den genast !     Nu sitter jag och har precis packat till imorgon. Det gick väl bra efter ett tag... Nu får vi hålla tummarna på att jag kan följa med imorgon. Men förhoppningsvis blir det så :) Funderar på att gå ut på gården ett tag... Naj jag får nog stanna inne och läsa wilmas blogg och säga hejdå till Edit <3<3<3
hejdå //Filippa

GOOD ! ;( NOT

;(;( Jag är såååååååååååååå ledsen. Varför? Jo för att jag är sjuk och hela min klass ska på cykel utlykt och sova över imorgon. Mamma sa att om jag mår bättre får jag följa med imorgon. Men en sak är faktiskt bra och det är att............ jag kanske ska  få kneippby  band idag :):) Nu hinner jag inte lägga in bilder men hejdå sålänge
////Filippa

Snabbt inlägg...

Idag var jag på picknick på stranden med min underbara familj <333
Det var jätte mysigt. Men vi badade inte...  Imorgon är det då skola igen. Men nu kan jag verkligen inte blogga mer hejdå.
///Filippa

Fler bilder jag tog i Thailand

Poolen på Koh Tao (där det blev översvämning)
En dag när det regnade :(
Nu har jag tyvärr inga flera bilder som jag har tagit :(
///Filippa

Dagens Sööööwwwtiiiis

Det här blir dagens sötis för dagen. En söt liten hamster som gillar popcorn och piano :) Rolig låt också :) <3333 Hamster on a piano. hamster on a piano ............................... :)

RSS 2.0