Sorry:(

Förlåt att jag ej bloggat på länge men det har varit så mycket med skolan och grejs men nu ska jag försöka börja rätt bra igen. Men jag ska nu ha Frågestund
Allt är tillåtet men helst bara frågor som är kloka jag svarar bara på frågor som typ handlar om favorit grejer men bara klokt så typ allt är tillåtet men kloka frågor ock svar........................

Skojjj

Väldigt skojjig bild tycker jag HAHAHAHA kommentera om du gillar den lika mycket som jag

Hejsan<3

Idag ska jag till min fröken jag hade i fyran för hon ska sluta så vi kommer få en nu fröken ville bara säga det hejdå

Dagens sötis.

Hejsan är kommer jag inviga dagens sötis men eftersom det är första gången så börjar jag med Dagens sötisar. Här kommer dom.
Sen kommer en liten djur kommentar
Och det är sant

Beställt!!

Den här tröjan beställde jag ochh mamma idag från www.ginatricot.com Jag valde i rosa tyckte den var snygg på en del stog det andra grejer och så fanns det andra färger

Dagen

Hejsan alla idag har jag gjort lite smått och gott. Först åkte jag inlines med pappa 7 och en halv km. Jag är faktiskt väldigt nöjd det är mitt rekord hittils. Sen har jag bara vari och handlat med mamma och pappa. Plus att jag spelade lite mario kart och nintendo ds. Hejdå

Moshi

Tjo alla glada friends. Idag hjälpte jag Freja med att stor städa hennes rum vi kom typ halv vägs fast vi höll på från klockan 14.00 till klockan 17.00. Men ni vill säkert inte lyssna på det så hejdå

Hejj

Idag blev det stranden i Åminne. Det var mycket släke. Så äckligt och vattnet såg ut som att någon hade kissat mörkt. BLÄÄ. hejdå blev ej långt inlägg nu heller

Moshi Moshi.

Inatt sov jag hos Elin. Vi hade super kul ända tills jag klämde fingret i dörren till hennes ute rum dörren är rätt trög också. Det gjorde så ont. Iaf blev ej så långt inlägg ska på stranden hejdå

Dagen!<3<3<3<3<3<3

Hejsan egentligen skulle jag va med clara idag men jag skulle till medeltidsmarknaden. Det var kul. Jag köpte inget jo en klubba som är som en trekant typ super god jag tog med knäck smak och freja tog med hallon smak. Det var roligt att gå och titta på allt för det var så spännande. Freja hade pengar så hon köpte en lergök. Sen åt vi lite och sånt. Sen gick vi till cafeét ringduvan. Jag tog en hallonpaj med vaniljsås. MUMS!!! Sedan skulle jag visa ett halsband med en rosett på för mamma och det fanns på kapphal och jag fick det också. Blev inte så långt inlägg idag.
Hejdå  //Cupcaketoki

Hejsan<3

Hejsan alla glada bloggläsare!:)<3. Idag har jag varit med bästisen clara (claralindby.blogg.se) Vi har haft det super kul. Först kom Clara till mig och vi pratade uppe på mitt rum. Sedan åt vi pytt i panna. Vi pratade lite med pappa och sedan frågade han om han skulle skjussa ner oss på stan och vi ville det. Jag hittade super mycket som jag ville ha men jag hade lovat pappa att jag bara skulle köpa grejer till skolan. Jag hittade ett jätte sött halsband med en rätt stor rosett på det fanns på kapphal i både svart och rosa. Men jag köpte 12 pennor med cupcakes på det var ett tolvpack. Dom var så söta. Sen köpte jag två sudd. Vi gick i två timmar ungefär. Sen kom pappa och hämtade oss och när vi kom hem skrev vi i två av mina kompis böcker. Sedan badade vi i min vatten spridare väldigt länge. Sen skulle clara åka och äta så då blev jag själv en liten stund men sen skulle jag också äta. Sen ringde clara mig och undrade om vi skulle va. Då sa jag såklart ja och sen gick vi hem till henne och nu så bloggar. Om ni tycker jag är jobbig så försöker jag skriva mitt längsta inlägg.
Nu ska jag berätta lite om när jag var i Stockholm.
Tisdag:Vi åkte till Nynäshamn på morgonen och kom fram sedan åkte vi bil till Stockholm och åkte till köpcentret Kista galleria. Jag köpte en stor rosett och två par örhängen och en luvtröja.
Onsdag:Vi åkte först till toys u rus sedan till Ikea. Efter det åkte vi till Norrtälje och fikade på ett café. Vi köpte några kort där.
Torsdag:Det var soligt väder så vi åkte till Gröna Lund och då vet ni inte hur många människor som var där. Vi såg Martin Stenmarck och Filippa Reinfeldt där. Dom var där med sina familjer vi stog och såg på när Martin Stenamarck åkte tekopparna med sina barn.
Fredag:Tyvärr den sista dagen eller rättare sagt vi åkte hem den dagen klockan 1 tror jag på dagen asså. Det var inte så kul att åka hem men jag ville ju också hem till Diza. Vi hade det så super kul och cocoo låg i samma hus fast runt hörnet som lägenheten vi bodde i.



Hejdå ses!! <3<3<3<3<33<3<3<3<3




P.s här kommer dagens sötis.

Tjo

Tjo. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra men eftersom Freja fyllde år igår så kanske jag ska följa med pappa och Freja föratt dom ska köpa Nintendo ds fodral och minneskort till Nintendo ds. Hon fick pengar igår så hon ska köpa det. Hon fick ett Nintendo ds av oss igår och två spel. Det är jätte kul jag brukar få testa. Annars ska jag nog bara ta det lugnt idag. Det är en sak jag dissar. Att skolan börjar. Sommar lovet har varit kortare det känns iaf som det. Men men. Jag längtar iaf tills jag fyller år den 2 oktober.
Tjingeling här kommer lite bilder på mig pappa tagit med hans mobil.
Hej då ska spela på Frejas Nintendo ds nu

Stockholm <3

Hejsan<3. Jag har ju varit i Stockholm det var super kul. Vi hyrde en lägenhet och om man gick runt hörnet så låg cocoo där jag gick in där en gång men jag köpte inget. Vi var på Gröna Lund en dag också men det var så mycket folk. men aja här ska väl jag inte sitta och snacka här kommer bilderna.
Vi tog kort utanför när Cocoo var stängt.       Rosett ringar väldigt fina.                             Lite smycken.                                            COCOO.
Lite smycken.
Har tyvärr inga fler bilder men om jag hittar lägger jag in.

Hejj

Har varit på Öland i veckan så jag kunde ej blogga. Och på Tisdag blir det Stockholm kan det bli bättre ska på Gröna Lund och Skansen ska bli sååå kul. kan ej skriva mera nu men hej då syns nån gång hoppas jaaag.
Ps. Snart börjar skolan och vi ska få ny fröken Ds.
CUPCAKETOKI

RSS 2.0