Test ;)

Tre-saker-testet

Tre saker jag inte förstår mig på: vrf man e sjuk , vrf man alltid gör roliga saker i skolan när jag är sjuk , vrf ibland livet är så typiskt!
Tre saker som finns på mitt skrivbord/bordet: Nagelfix , godis , pennor XD
Tre saker jag gör just nu: Sitter vid datorn , lyssnar , andas
Tre saker jag vill göra innan jag dör: Åka till Liseberg , få en kamera , blogga mera!!
Tre saker jag kan: Ha roligt , sporta och typ miljarder andra grejer
Tre saker jag inte kan: Sluta tänka på Diza , Sjunga och Dansa
Tre saker jag tycker att du ska lyssna på: Musik , Mig och naturen
Tre saker jag skulle vilja lära mig: Fixa naglar snyggare , att göra roligare serier , ta snyggare foton
Tre favoriträtter: Tacos , Grekisk sallad och Muffins (hmmmphh är muffins en maträtt haha)

Hej ! :) <3 Kära Läsare.......................

Idag var jag sjuk :( Har ont i halsen och har haft feber. Det blir ingen skola imorgon heller........ Men när man är sjuk har man ju en väldig massa tid till datorn :) Dock hinner jag alltid inte blogga men jag klämmer in något inlägg då och då. :D Jag tänkte börja lite mer om mode. Så var med på att mode kommer finnas på bloggen från och med nu. Jag bara säger en sak.... En del saker är väldigt dyyyyra ;( Men jag lägger in snygga kläder och smycken för dom som inte har lust att slösa typ 700 spenn på typ ett halsband liksom. Och en nyhet till! Jag blir snart FotoFilippa :D Men vi får se när jag hinner ta kort och jag har ingen egen kamera ännu så det kan ta ett tag. Men nu till lite mode. (jag lovar att berätta var dom kommer ifrån) ;) ;) ;) ;) ;)
Filippa-K.com_________________________________________________________________
Sommarkjol  (stod inte kostnaden)
Gina Tricot_____________________________________________________________________
Jätt sött bälte 99 kr :)
Idag har jag inte mer tid med mode men det kommer mer en annan dag :)

GÄSP!

Hejsan alla.
Nu sitter jag hemma och vi har gäster. Freja, Linus och Lovisa sover så jag sitter själv och gäspar. Men jag hatar att sova innan jag ska gå och lägga mig på riktigt för då somnar jag ej sen. Idag var vi vid moffa och åt påsklunch. Det var kul och gott :) Sen kte jag hem och gjorde: "trumvirel"!!!!!!!!!!!! INGET! Men nu ska jag göra något annat,
////Filippa

GLAD PÅSK! HAPPY EASTER!

Hejsan mina läsare. Idag ska jag ut till Åminne och hjälpa mamma och pappa att städa lite. Annars ska jag väll inte  göra så mycket. Kan inte skriva mer längre. Men först vill jag bara ge er en påskhälsning.
Glad påsk mina kära läsare. Hoppas ni får en bra påsk helg med massor av påskägg och annat skoj. Jag ska försöka skriva så mycket jag kan.
///Filippa

Onsdag (påsklov)

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Fast snart kanske jag ska va med någon. Lite trist att vara ensam men men. Nu när man är ensam hinner man ju blogga lite och det är ju bra. :) Kanske lägger in något inlägg med dagens sötis eller hiss och diss?  Men igår kväll var jag med Clara, Elin , Minna och Robin och Robert en liten stund. Vi var iallafall ute. Men sen skulle jag hem. Nu är jag inne på fb och lite men jag kommer lägga in fler inlägg. KRAM
///Filippa

Home sweet home

Hejsan :) Nu är jag hemma igen. Det har varit såå roligt. Idag ska jag på stan med elin :)
<3 Det ska bli roligt. Sen vet jag inte riktigt. Men nu kommer lite thailandsbilder :)
Okejjj det blev bara tre nu men jag ska lägga in fler.
////Filippa

RSS 2.0