Nice dag!

Heej! Ledig idag ju, har varit soft! Städade mitt rum på morgonen sen hoppade jag lite studsmatta. Sen gick jag in och åt lite lunch. Kollade lite på iPaden och då frågade Clara på Facebook om jag ville gå på Kneippbyn idag. Och såklart ville jag det. Dom hade smygöppning idag och vi hade super kul! :) <3 du är bäst Clara! Jag fixade årsband så det är skönt att ha det. Vi åkte hem vid 5 och då började vi grilla lite sen åt jag mat med familjen . Efter det stack jag och Freja till Ica maxi och handlade liiiite godis. Sen bestämde vi oss för att åka lite inlines. Vi kom hem typ 10 i 9 och då ville vi ännu ta på oss fotbollskor och ta med en fotboll till en fotbollsplan i närheten. Vi spelade lite fotboll i 20 min och sen åkte vi hem och ser nu på hockey! Imorgon sover jag och Wilma hos Clara! Myys! Puss och kram!


Yes!

Hejsan! Idag är det onsdag... Vi är ju iaf lediga på torsdag och fredag så det är soft! Jag måste dra till skolan nu. Ska ha NO prov och har vår längsta skoldag idag, 14.20... Sen drar jag till vera! Vi har inte varit på länge så det blir kul! Puss och kram ;)


jaha!

nu blev de 1-1 då :(

Hockey in da house jao!

Tjao tjao! It's friday! Och hockey på tv... aja, det står iaf 1-0 till Sverige! Har inget att skriva om så et får bli ett trååk inlägg! Men heejja sverige jao!

FRIDAY!

Heej! Förlåt för dålig uppdatering osv... Idag är det äntligen fredag! Jippieee! Rätt tråkig skoldag men slutar väl typ vid 13.00 om vi tar in rasten som vi typ alltid gör på Fredagar ;) Hoppas att dagen går fort, btw måste dra nu :D tjarå <3


svaaaaaaaaaaaaaaren

gå in på min youtubekanal Filippa Karlström så får ni se. den vill inte just nu.....

Last daaayy!

Hej! Sista dagen på frågestunden idag! FRÅGA PÅ NU! Vad som helst! Puss och Kraam!

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyy

videoinlägg!

ärligt talat...

okej, lite pinsamt men har inte fått en enda fråga till frågestunden! LoL... Men snälla, har typ haft 30 läsare utan en enda fråga! FRÅGA PÅ! JAG SVARAR ÄRLIGT! GÅ BARA NER NÅGRA CENTIMETER xD

Fråååågestund!!

Hej! Nu har jag frågestund !! Vet inte när det är slut men kanske om 2-3 dagar, pinsamt om jag inte får nån fråga men fråga nu! Vad du vill!! Passa på när du har chansen!!


Sunny day!

Heeeeeeeej! Är på riktigt bra humör idag, sjukt varmt och fint väder och bara en allmänt bra dag. Har egentligen inte gjort speciellt mycket, hoppat riktigt mycket på min finafina studsis mattis <3 Imorgon börjar skolan igen........ Fast ändå, helg snart igen så det handlar om tre dagar !! Ikväll ska jag nog inte göra speciellt mycket. Bara ta det lite lugnt. Imorgon ska jag till doktorn och kolla upp min hals. Var på akuten för ungefär en och en halv vecka sen och kollade upp halsen och några utslag. Men jag hade inte halsfluss eller så. Men nu har jag halsont i c.a 4 veckor. Så dags att kolla upp igen kanske. Så vi får se vad det är... Men nu ska jag väl bara ta det lite lugnt förmodligen ut och hoppa. Men jag bjuder på en gammal bild sålänge, har inga supernya tyvärr!


RSS 2.0