Stan med sister :D xD

Hej! Idag var jag frisk x) (Hoppas jag iaf) Så jag och syrran var på stan, jag köpte örhängen och en halsduk. På stan träffade vi Vendela och Vickan, (två tjejer från bandylaget) Så vi gick runt med dom typ hela tiden, efter ett tag skulle Vickan hem och jag, Vendela och Freja blev kvar. Båda sakerna jag köpte kmr från Bikbok. Och när vi ändå håller på och snackar om affärer så mst jag tipsa om två asballa affärer!
http://www.coolstuff.se/
http://www.roligaprylar.se/
Hugs - n - kisses <3

Sjuk;(

Hejsan. Nu mobil bloggar jag igen, fast nu från pappas telefon. Jag mår inte så jätte bra, har feber och är förskyld det är icke kul :( Eftersom höstlovet börjar imorgon så vill man ju inte vara sjuk, jag vill gärna vara med kompisar. Men nu ska jag ta det lite soft och kolla på tv. Hugs n kisses <3


Bloggar från morsans iPhone nu!

Tjenna! Nu sitter jag här i soffan medan mamma och Freja ser på Teven! Pappa har varit i STHLM och är snart på väg hem så han kmr väl hemma vid 11 ikväll tror jag. Men när pappa är iväg har vi tjejmys. Imorgon har jag nog inget planerat. Just det nu blire ju höst lov på Måndag och det känns ju rätt chill. Nu kan jag väl berätta lite om träningsmatchen vi körde med laget det gick väl sådär då dom vann med 10-4 men får väl skylla på att de var killar fast aa 00 var dom typ. Nu ska jag kolla lite på idol! Kmr säkert mobil blogga fler gånger tjaaaaarååå


Tjaaaaooo

Idag var jag i skolan. Vi hade inte så många olika ämnen så det var rätt chill elr vi hade ett prov men det gick bra. Snart ska endre svart spela träningsmatch så jag måste fixa mig lite! Tjarå!

:):)_=


Fixar filippas header

Testar
www.cft.blogg.se Hej jag fixar Filippas &  Veras headrar!:) / Tilda

OOhhhhhcchhh

Såg nyss att jag nt har bloggat på några dar x( Typ 10 dar sen jag bloggade senast! Men jag lovar det ska bli bättre!! Idag ska jag spela KIK cup i Klintehamn... Ska bli riktigt kul! Sen sticker jag till min farmor och farfar. Kanske kan blogga där. Annars bloggar jag mer tomorrow xD

Bilder på mig 8)

Hejsan! Här bjussar jag på några bilder på mig 8)



Oj j oj ,, hehe den där bjuder jag på xD
Och siiiiist! Diza ;( <3 Saknar dig Diza! Hoppas du har det bra i hamsterhimlen :(

Nagel designer!!! <3

Hejsan! Har varit inne på Youtube och hittat några Nail art designs! Alla är på engelska men själv tycker jag att man fattar väldigt mycket ändå! Det blir jätte bra och jag har testat alla ni får se nu! Den här blir väldigt cool tkr jag. Men tänk på att pressa till dom hårt och bli inte arg! För jag fick göra om det här tusentalsgånger! Dom här kan vara lite knepiga men lycka till!
Jag älskar dom här! Men det kan ta ett tag innan man fattar hur man ska göra helt!
Hoppas ni gör ngn elr några!

Oj oj oj Hehe...

Nu är det två dagar sen jag fyllde år :O Och jag har ännu inte bloggat :/ Men men. Jag fick: Jumpsuit/ziperall, cykel, kläder, pengar och två receptböcker med cupcakes :D Blev superglad. Jag hann inte blogga på den kvällen eller igår för att igår var jag på träning och hann inte. Men men idag blev det ist.
//Filippa
Jumpsuit!

Tjenare tjenare xD

Hejsan :D Jag har tyvärr inte bloggat så mycket på sistonde men jag har tränat , varit med vänner och inatt sov jag faktiskt i Åminne! Men men. Vera fick följa me till Åminne. Det var jätte mysigt. Vi gick ner på stranden i mörkret. Det var inte ett enda fotspår i sanden :O Det var sååå fint!! Idag ska jag inte göra så mycket. Hjälpa mamma att baka och lite. JUST DET! glömde att säga att imorgon e det den andra Oktober, och det är inget mindre än min FÖDELSEDAG!! Äntligen blir man snart 12 år! Jag vet att jag kommer få en cykel. Den står i garaget och jag har fått sett den ;) Jätte najs juuu xD Om jag får något mer vet jag inte om jag får... Men en cykel e ju inte så billig heller! Har tyvärr ingen bild på den men det kmr kanske imorgon elr på Måndag.
//Filippa

RSS 2.0