Hajssssvajjjjsssss

Hejsan :) Nu kommer jag ladda upp lite bilder jag tog i Thailand :) Men först kommer ett FOTOTIPS: Om du är nybörjare (som jag) är det lättast att ta kort på växter och sånt. Det var dagens fototips haha <3333

Nu hinner jag inte lägga in fler bye bye <333

Frågestund Svar

Från  Mamma:

Vilken är världens bästa låt?

Vilken talang skulle du vilja ha?

Hur skulle världens bästa Lördag se ut om du fick bestämma?

Vilken är din favoritmat?

Vad dricker du helst?

Vad tror du att du gör om tio år?

 

Svar: 1:Mine , Hollywood hills och Remedy   2: Göra snyggare naglar    3:Jag skulle nog åka typ till Stockholm och åka till Gröna Lund        4:Grekisk sallad       5:Juice    6: Makeupartist , Nagelfixare eller så är jag Fotograf.

 

Från Wilma

Vad är det bästa du vet?
Vilka är dina favoritsaker hemma?
Favorit artister?
Vad älskar du mässt på jorden?
Vad skulle du vilja lära dig??

 

Svar:   1:Frihet   2:Nagelfixet    3:Taylor Swift och Sunrise Avenue.     4:Min familj   5:Göra snyggare naglar

 

 

 

Tack för frågorna

 

 


Hissar och dissar :) :)

Jag hissar: Soliga dagar. Då man kan gå ut och ta massa bilder eller bara få känna värmen mot sin kropp.
Jag hissar 2: Husdjur. Mysiga söta djur. Allt från hamster till Ödla. Gud vad mysigt att bara få känna sitt djur :)
Jag dissar: När man har målat något jätte fint och det bara förstörs :(
Jag dissar 2: REGN och då vet ni säkert precis vad jag menar ;)

Mors Dag och FotoFilippa <3

Hejsan alla fina läsare <3 Från och med idag är jag FotoFilippa så nu är detta numera mest en fotoblogg. Det ska bli så kul och dela massor av fina bilder med er läsare. :D Det var en bra sak och nu kommer nästa. Mors Dag <3 Det är bara så mysigt att få ge sin mamma lite saker m.m Nu ska jag nog inte göra så mycket idag sitter bara och flummar lite här :) Ska försöka få med syrran ut och ta lite små kort :)
///Filippa

Please

Snälla fortsätt skriva till frågestunden <3<3 ;) It´s do my life better ;);)

Hejsan

Hej alla :) Förlåt att dumma jag ej har varit och skrivit i bloggen på jätte länge :( Jag ska bli bättre jag lovar. (fick inte en enda kommentar i april och ingen i mars heller tror jag :( Sååå snälla skulle bli såååå glad om någon kommenterade.
Så därför tänker jag ha en :
den slutar på Onsdag. Om inte många har ställt frågor skjuter jag fram den till Fredag :)
////Filippa

Söndag :P

Hejsan :) Nu har jag precis ätit frukost och sitter bara vid datorn nu :P Idag ska jag nog inte göra så mycket. Jo
jag ska på någon grillning med innebandylaget klockan 15.00... Vi ska typ spela  brännboll och något mer. Men igår vaknade jag hos clara jag sov där i förrgår. Vi gjorde cupcakes. MUMS! Får se när clara kommer med mina eller i alla fall ringer och frågar när jag ska hämta dom. (vi måste ännu dela upp dom) Men det kommer bild någon gång.
///Filippa

"Vanlig dag"

Usch!! Blev lite sur imorse när jag vaknade. Jag tänkte bara på att gud vilken vanlig och tråkig dag det kommer bli idag. Och när jag cyklade med elin till skolan sa båda : Åhh nej jag orkar inte med en sån här vanlig dag igen! Men vi hade gympa (ute) Det var inte roligt.  Vi skulle springa/gå skoljoggen varvet så många gånger man ville på en halvtimme. Ett varv är en kilometer. Jag sprang 3. I och för sig var det inte så mycket men jag Vera och Tilde kom lite försent.  (host host)!
Sen gick jag hem och då var mamma och Freja på stan. Orättvist enligt mig men jag ska åka med mamma imorgon. ;)
Nu sitter jag vid datorn och mamma och pappa ser på det där bröllopsprogrammet. Men nu ska jag kolla runt lite så hejdå.

Skriver om 4 Dagar :O

Hejsan. EFtersom jag har varit lite dålig med bloggandet så tänker jag skriva om 4 dagar den här veckan. Måndag, Tisdag , Onsdag och idag. Eller vad som kommer att hända idag.
Måndag: Jag var i skolan. Inte speciellt roligt. Först var det som en vanlig skoldag. Sedan skulle klassen på bio och se Tusen gånger starkare. Men när vi stod och väntade på bussen så kom den försent så det blev ingen bio. Sen gick jag hem till elin. Och vi va.
Tisdag: Var i skolan. Det var som igår bara att vi åkte och såg bion då istället.
Onsdag: Vi hade först slöjd. Jag håller på med ett skohorn.   Vi fick också göra visselpipor. Sedan hade vi hemkunskap och vi gjorde Tacos. Jag jobbade med Minna. Sedan kom vi tillbaka då hade vi gympa. Sedan var jag med Clara.
Torsdag: Idag ska vi ha gympa och lite. Vet inte så mycket mer. Men men kanske skriver ikväll. :)

RSS 2.0