Breaking dawn <3

Imorgon (söndag) ska jag, vera, tilde och wilma se på Breaking dawn! <3 Det ska bli as nice!

2 gamla bilder


Dag 02 En nytagen bild på mig+ 10 faktapunkter

Jag på min kändisfest i år :) Typ en månad sen
10 Faktapunkter!!
1. Jag har 2 mellan namn. (Hilda och Isolde)
2. Jag har fått någon form av kyl-fobi, som menas att jag inte kan lukta i ett kylskåp.
3. Jag använder inte mobilen till något större precis.
4. Jag ska snart få en ipod touch (kommer att dela den med syrran)
5. Jag skulle egentligen ha ett till syskon. (min syster skulle ha en tvillingsyster som dog i magen)
6. Jag kan inte leva utan barnprogram!
7. När jag och vera är brukar vi kolla på intron till gamla barnprogram på Youtube.
8. Jag äääääääälskar att resa utan tvekan!!!
9. Jag har svårt att ta för mig.
10. Jag ska se på Breaking Dawn imorgon!! <3<3
Hugs-n-kisses


Dag 01. Presentera mig själv

Jag heter Filippa, är 12 år och bor på Gotland. Jag bor i ett grått hus med mina föräldrar och min lillesyster Freja. Jag och Freja har varsin hamster. Min lilla krabat heter Edit och är grå. På fritiden spelar jag innebandy, är med kompisar, tar kort och designar naglar. Jag tycker verkligen det är super kul med naglar och drömmer om att bli bra x) Jag sitter också gärna vid datorn. Jag har jätte många fina vänner <3 Jag gillar inte att räkna upp i sifferordningar och sånt eftersom jag gillar många av mina kompisar på olika sätt.

Lär känna mig under 30 dagar (:

Jag vet -.- bilden är liten. Men hoppas ni ser. Jag tänkte att det är en utmärkt sak att göra eftersom jag är så dålig på att blogga. Jag har dock tagit bort några eftersom jag inte vill skriva om det här (:

Dagens Låt <3

Dagens låt är satan i gatan! Jag tycker iaf att den är väldigt bra!

Hugs - n - kisses

Tjenare!! <3

Hejsan. Jag har precis varit och handlat lite. Jag var tvungen att köpa överdragsbyxor till vinter xD Nu ser jag på tv och kollar runt lite bara. Ikväll ska Vera sova här, kolla gärna hennes blogg http://veragustafssons.bloggplatsen.se/
Jag har inte hunnit blogga men jag ska bli myyyyyycket bättre! LOVAR! Men jag gör faktiskt så gott jag kan. Jag ska lägga in fler inlägg. Jag har inget mer att skriva om så jag avslutar inlägget med ett :
Hugs - n - kisses <3<3<3

Lördag ♥

Hejsan! ♥ Idag ska jag åka ut till Farmor och Farfar! För att mamma och pappa ska på fest elr nåt xD ☺☻♥ Det roligaste med det är att dom har köpt en till hund. Vid namn Svante, deras andra hund heter Sudden och han har jag skrivit om någon gång tidigare, här kmr en bild som inte är dom IRL men dom ser ut så här ♥

NoVeMbEr!

Usch, tänk att det redan är November. Iaf! Sry att jag inte har bloggat på länge det blev väl som en bloggpaus ;( Jag blev iaf lite glad när det blev November. På Kpwebben får man ett nytt rum en gång varje månad! Då blev jag glad xd! Idag var det skolan som vanligt. Vi hade gympa och lite. Efter skolan gick jag till TeKy med Vera, Tilde, Emma och Jonte. Vi pysslade med majs (okejokejokej det låter konstigare än vad det här) Men nu ska jag se på tv. Tjarå!

RSS 2.0