Happy Halloween

Börjar dagen med att skrämma upp er va haha

Endre if -02

Hejsan idag ska freja (syrran) spela innebandy match och igår skulle jag och pappa fixa lite grejer på team sportia med våra dressar och sånt men det ska ännu på tryckeri så vi får det inte ännu. Men Frejas bandykläder hade kommit och hon var så söt i dom så jag var tvungen att ta några bilder. ;)
Tränings/match kläder :)
Freja Nummer 36 haha :P
Själva dressen
Haha inte de bästa korten men dom är tagna från min mobil så det är därför men jag hoppas ni ser lite iaf haha
///Filippa / cupcaketoki ;)

Så mycket bättre.


Nu ser jag på så mycket bättre. Ett hyfsat bra program. Det är rolig att det är från gotland också. Mamma kommer där ifrån så hon vet ju vem en del är som hon ser på tvn haha hejdåå
//Filippa :) :P ;)

Snygga kläder som önskas hahah kommer nog inte få det.

Hejsan här kommer lite bilder på några grejer jag vill ha. Det står också vart du hittar dom ;)
Ginatricot 249 SEK :S kanske lite dyr.
Ginatricot 249 SEK ;)
Cocoo 345 SEK ;)
Cocoo 195 SEK :P

Gamla bilder :S hahaha

:S :S :S

Hejsan

Förlåt jag har inte hunnit skriva men så här är det att jag har varit hos farmor och farfar och sudden. Sudden är deras hund det är en schiller stövare här kommer en bild men det är inte sudden utan typ alla såna hundar ser likadana ut kolla här
Detta är en tik och den är lite våt men sudden är en kille så ni vet.
Sudden är bara så söt jag tycker dom här hundarna är så finaaa.
Nu på tal om ingenting så ska jag berätta vilka låtar jag tycker mest om just nu.
Justin bieber - Down to earth , bigger , u smile :)
Taylor swift - Our song :P
Har ni absolut aldrig hör dom här låtarna så tycker jag att ni ska antingen gå in på youtube eller spotify och höra dom här för jag bara älskar dooom :) :thumbup: :thumbup: hahah :D :D

Stan med Elin

Hejsan alla som följer min blogg. Idag var jag på stan med elin det blev strumpor scrapbooking och halloween mask. Det var jätte kul. Ikväll ska jag sova med henne. Vi ska vara hos henne det ska bli jätte skojigt. Vi ska pyssla och se på tv ni vet sånt där kul :P hihihih Hejdååå :):):):):):)  :thumbup:

Höstlov!! <3

hejsan svejsan! Idag är det första dagen på det efterlängtade höstlovet. För det mesta har jag bara slappat jag var vid polisstationen och tog nytt pass eftersom mitt pass har gått ut. Sedan skulle freja ta någon spruta. Efter det åkte vi hem och hämtade mamma och sen åkte vi till almedals biblioteket och lånade böcker jag lånade dom här:
Hannas Höstbok , Marie Oskarsson
Habib, På farligt vatten ,Douglas Foley
J*vla Lucia , Mårten Melin
Cornelia K komplett förvirrad , Pernilla Oljelund
Det var dom. Om ni undrar varför jag skrev J*vla Lucia så är det för att jag vill inte skriva svordomen.
Hejdåå :) :P :) :P

Hahaha Det gick Braaaaaa

...................Vi vann idag mot ifk. Vi vann med 7-2. Jag gjorde det tredje målet. STOOOOOOOOLT!!!<3<3<3<3
:rolleyes:
Ikväll ska jag sova Med claralindby.blogg.se. hahah. HON ÄR BÄST :) :D
Fast det finns ju många fler...... Men Clara va iaf inte den som glömde maskoten... Hon hade gjort en egen hahaha det var en apa med shorts och endre pannband och endre tjocktröja..
hahaha Så niceeeeeeee
Najjjjjjssssssss :biggeyes:

Match idag mot IFK!! Heja oss!!

Hejsan ;P
Idag ska jag och mitt bandylag spela match i innebandycentret!
Det ska bli jätte kul.
Jag är väldigt taggad.
Laget har vi delat upp i två delar så vi tränar med varann men vi spelar inte match tillsammans.
Dom heter Endre Gul och Endre Svart.
Jag spelar i Endre Gul tillsammans med några klasskompisar och många fler.
Det ska bli såå kul :cool:


hahahahahahaha

Hejdåå

Ny vinterjacka + Nya vinterskor

Hejsan här kommer bilder på min nya vinterjacka och mina nya vinterskor. Checkaaaaa ;)   :) :love:
Skor
Jacka
Men jag har jackan i mörk rosa inte i turkos ;)
Nice!
Som ni ser så använder jag smileysarna veryyy veryy much

Ursäkta. :(

Förlåt men det skulle vara :thumbdown: på förra inlägget. (asså sist vid smileysarna)
Det var bara det hejdå!

Smileys

Hejsan:) Igår såg ni kanske att jag hade fixat smileys på min blogg och nu ska jag visa vilka jag har
:) :( :P :D :O ;) :S ;( :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :tumbdown:
Vill ni också fixa smileysar kan ni gå in på www.bloggdesign.nu  och i början finns det en ruta där det står smileys till din blogg. Sen klickar man in vilket paket man vill ha man kan se hur de ser ut lite längre ner och så bestämmer man också lite andra grejer sen längre ner kommer koden som du kopierar och sätter in den koden i kodmallar. Obs se till att den hamnar under den första koden och där står det head och innan det sätter du koden. Men om du vill se hur man gör dom olika så finns dom där men även det inte är det paketet du har valt är det iaf likadana man gör :)
Om ni inte förstår kan ni läsa det till er där men jag förstod inte det först!! :) :) :cool:
Hejdå

Hejj

Hejsan. Idag har jag inte gjort så mycket. Först var  jag i skolan och sen så var jag med clara. Först åt vi bullar och sen satt vi vid datorn. :) :) Efter det fick vi supersmaskiga våfflor. Sen skulle jag hem föratt det var träning klockan 5. Men clara skulle ju också dit så vi fick träffa varann där också. Men idag skulle vi träna på innebandycentret. En av ledarna sa en kod vi skulle klicka in vid dörren så den blev upplåst. Men den koden funkade inte så först fick vi gå in i något annat omklädningsrum. Men sen var det någon som fick upp dörren. Det var ju bra:P men det dåliga var att det var efter vi skulle börja så vi spelade inte lika länge idag :( men nu har jag varit på godis 500 sorter för att köpa godis. Jag köpte lite sen åkte vi hem och nu sitter jag bara här och chattar lite. Men jag gör ett inlägg imorgon med tror jag är inte så bra på att lova men jag vill ju såklart det. Men ibland så bestämmer man sig för något men det blir aldrig gjort. Sådan är jag iallafall..... Hahaha. Igår så var vi på Ica Maxi med klassen föratt smaka på frukt. Det var kul och gott. Om ni vill kan ni skriva eran favorit frukt/Grönsak. Det hade varit kul. Min favorit frukt är vindruvor och favorit grönsaken är paprika. Jag vet inte varför men jag tycker paprikan är så söt. Och den är dessutom den grönsak med mest C-vitamin i. Inte vet jag varför jag skrev det så intressant var det ju inte haha. Snart ska jag se på idol. Det är så bra. Jag hejar på Olle. Men jag hejade på Alice också men hon har bestämt sig för att åka hem. Hon var ju bäst. Hon skrev på aftonbladet att hon inte kände samma glädje när hon står på scenen. Men nu får ju Minnah komma in igen. Hon va ju faktiskt också rätt bra. Men Jay Smith och Olle Hedberg är bäst. Det är kul att någon från Gotland kan vara med. Men jag gillar inte Geir så mycket. Visst det är väl bra att någon är lite äldre men han gillar jag inte. Elin är faktiskt också cool. Hon är likt Pink tycker jag det är nice. Ikväll ska dom också sjunga The beatles låtar. I skolan sjöng vi She loves you. Det är inte precis min smak på musik men dom duger och förresten så likadant med dom vi gillar nu kommer dom i framtiden tycka att t.ex Justin bieber ser jätte knäpp ut och bla bla bla.


A men hej då det blev väldigt långt inlägg idag   :)

Hejsan ;)

Hej hopp och godmorgon ;)  Klockan är bara 10 i 7 hihih var tvungen att gå upp tidigt för att hinna komma till skolan sen och mamma och pappa började tidigt idag så det blev lite tidigare. Det är så att jag kan inte länka men jag skriver bloggadressen här sen får ni kopiera och det är så att jag vill ha en tävling.
*Skriv in ditt namn och din bloggadress i kommentaren.
*Tävlingen börjar när 4-5 stycken är med helst fler men det går bra ändå
*Sen utser jag en vinnare (lottar) och sen kommer vinnaren på bloggen och dens bloggnamn kommer här så ni går in på den.
Hejdååå
GÅÅ MEEDDD

Cupcake plåster.

Hejsan svejsan.
Idag kom mamma hem från jobbet med en present från mammas jobbar kompis Mia.
Jag fick cupcakes plåster dom är så snygga.
Jag älskar dom verkligen.
Och Mia ser du detta vill jag tacka sååå mycket.

Dagens.......

hejsan här kommer dagens...... har fortfarande ej kommit på ett bra namn till det men ni får ta och kommentera här kommer det iaf
Det är et blått och vitt mönster den blåa är bra därföratt jag va med dom bästa clara och vera och den vita är tråååk från skolan. Det var så jobbigt och stimmigt idag :(

Dagens.......

Hejsan idag ska jag öppna en ny dagens...... Jag kommer lägga ut en sorts form och den ska publicera hur dagen har varit. Det jobbiga är att jag hittar inte på ett namn till det skcika vad du tycker genom kommentarerna :)
Idag blir det en rosa kvadrat. Dagen har varit mysig och jag var ute och gick med mamma och pappa vid hamnen.
Jag gillar hamnen här på gotland. Nice ;)

Dagen Sötis <3<3<3

Hejsan förlåt att dagens sötis inte kommer så ofta men jag ska försöka ibland.
Hihihihihihi
En riktig hot dog vet jag inte om det är (Ni fattar va ?? :):)
//Cupcaketoki

Kväll!

hejsan svejsan tjoo och tjingelingpling. Nu är klockan kvart i nie och jag har varit hemma hos oskar med elin. Vi så först lite på den nya Robin Hood men sen bytte vi till prins of percia. Men vi såg ej hela. Igår så kom den första snön iaf här där jag bor (Visby, Gotland) Det kändes väl så där tycker inte att snön ska va på g redan känns lite tidigt men vem vet kanske blir det typ den "första" snöiga vintern.
Aja hejdå här kommer bara en bild på lilla dizis

Lördag!!

Hejsan idag blir det Lördags mys (tror jag). Har varit och handlat lite med familjen och freja ska på fest sen.
(Cupcaketoki

Måndag igen ! Pust

Hejsan alla. Idag är det ju måndag och är jobbigt. Egentligen undrar jag varför måndagen finns. Men idag hade jag tur föratt vi fick sluta direkt efter maten ungefär vid 12 då. Sen var jag med vera. Vi var vid datorn och sedan ute och åkte linbana. Det var min dag. Nu är jag själv och har tråkigt Vera skulle på PAX (gycklargrupp) Om det finns plats någon gång så kanske jag ska börja där jag vet inte det verkar iaf vara riktigt skojjj. Men nu i första hand så kommer bandyn som jag spelar 2 gånger i veckan. Men jag vill börja på något annat också ge tips vid kommentarerna.
Hejdå ///Cupcaketoki

Hejsaaaaaaaaaaaannn

Moshi moshi alla som gillar bloggen. Imorgon ska jag ha kändisfest. Man ska klä ut sig till en kändis jag ska vara Taylor swift. Det kommer bilder.
Hejdåååååå

Hejsan <3<3<3<3<3

Vet ni vad jag gjorde idag. Jag köpte en mobil. Den är så snygg tycker jag iaf. Aja här kommer en bild.
Visst är den fin!
Hejdå

Happy Birthday for me! :)

Hejsan. Idag fyller jag år. Jag hade ju lovat att lägga in bilder från grejer jag fick och här kommer dom!
Rosett örngott.
Ett till men det här är format som en rosett.
En tjock tröja med hål i man kan ha med linne under.
En cupcake ask av porslin man kan öppna den.
Klocka.
En tunika Med skärp.
Sommar-tröja.
Nintendo ds.
En tröja och ett rosett diadem.
Ett kort av mamma hon gjort själv.
Justin var med på det........
.............och Taylor Swift.............
.................och armband gjorda av bandy bollar.
Jag fick mario kart till ds:et.
Hello kitty trosor.
Vit rosett med nitar.
Tröja.
Leggings.
Present kort på hm.
Justin skivan.
En dagbok.
Det var allt.......... nej just det jag fick ett guldigt rosett armband också. Och givetvis massor med pengar så nu har jag 1200 ungefär.
Hejdååååå ///Cupcaketoki

Åhhhhhhhhhhhhhhh sveriges gladaste tjej!

Helloooooo! Jag är nog sveriges gladaste tjej nu. Då undrar ni säkert varför?)  Jo här kommer svaret! Jag fyller år imorgon <3<3<3<3<3<3<3Tänk att för 11 år sedan så föddes jag. Då låg mamma på bb och födde mig! Tänk så det känns verkligen spännande.
Så här tror jag att jag ser ut nu :)<3
Det mesta jag har önskat mig är ett nintendo ds
och/eller Justin biebers skiva my world.
Hejdå skriver imorgon och då kommer det bilder på presenter

RSS 2.0