:)

Heejsan! Förlåt för dålig uppdatering osv, kan berätta vad jag har gjort sen i Torsdags!
Torsdag: vanlig soft skoldag, åkte på kvällen ut till Vallstena med klassen för att sova i bygdegården där. Hade skit nice och hade en sjuuuuuuukt rolig kväll.
Fredag: Vaknade kvart i 7 ... Eller det gjorde alla då men ändå... Åt lite frukost och spelade lite fotboll m.m sen gick vi hem till våran lärares "nybyggda" hus och var där i typ en kvart. Sen gick vi tillbaka och såg en bra film som heter "radio". Sen åt vi korv med bröd. Sen åkte vi hem vid halv 12. Jag åkte då hem och vilade lite sen var jag med Elin, gick typ hem ifrån henne vid 5, sen åkte jag och vera till skolan och va där vid lekplatsen en liten stund. Kom hem efter det och åt lite mat. Sen skulle vi bort till några kompisar till våran familj kom typ hem vid 11...
Lördag: vaknade såklart med världens halsont, gjorde inte så mycket på förmiddagen men åkte ner efter lunch med mamma till stan. Vi shoppade massor och fikade på waynes coffee. Sen på kvällen skulle vi ha gäster igen och dom gick hem typ klockan 12.
Söndag: har inte gjort speciellt mycket... Ska spela innebandy ikväll för vi har typ avslutning med alla i endre,


Det var mina dagar <3 har haft superdupermysigt verkligen!!!!!! <3
Nu tänker jag tipsa er om den här riktigt bra filmen radio! 👇


Skooolan snart! ♥

Hejsan! Nu sitter jag hemma hos Elin, vi drar snart till skolan! Jag försöker kanske blogga lite i eftermiddag. Kanske inte hinner! Men hoppas ni får en bra dag :D

Dagens personer! ♥

Hejsan! Här kommer dagens personer! ♥
Ellen Gustafsson!
En otroligt fin och snäll tjej som också är riktigt rolig ♥ Veras Storesyster!
Cornelia Enström!
En väääldigt söt och snäll och rolig och fin tjej! ♥ Lärde känna henne i somras i Åminne ♥ MINNEN!
Lovisa Eklöf!
En otroligt snygg och söt tjej ♥ Knasig dessutom!
Clara Gottberg!
BIG PICTURE!! En grymt saknad tjej ♥ Finaste i världen! Sötaste och bästa helt enkelt! ♥ Hearts to you ♥
Wilma Widange (Widunge xD)
Jag säger samma saker till Wilma! Bästaaa ♥♥♥♥♥♥
Tilde Melander
BIG PICTURE AGAIN!!  En grymt söt och snäll tjej! ♥♥♥ Vi spelar innebandy tillsammans!
Och till er som hade otur den här gången... Jag har bara lottat, inte valt! Så ni har chansen i nästa!

Dagens personer!

Jag kan inte få in dom via iPad men ska fixa vid datorn sen.,..


Dagens sötis !

Idag är dagens sötis ingen mindre än världens sötaste... Niall Horan!


Gold nails!

Var inne på wilmas blogg och såg att hon hade lagt ut ett inlägg om simple gold nails! Tyckte dom var skitsnygga så skriver också lite om dom! Det är iaf sjukt snyggt med guldiga metall liknande och glänsande naglar till fest eller kanske till vardag om man vill... Men man kan iaf ha silvriga också metall liknande och glänsande naglar till vardag. Simpelt och enkelt bara! Och bara sjukt snyggt!
Om ni ser lite närmare ser man att Jessica Albas naglar matchar klänningen!
Beyonce matchar också klänningen.
Det här var riktigt länge sen men snyggt med guldiga naglar!
Har även sett Paris hilton med flera med snygga naglar

The day!

Hej, dagen har varit bra, soft torsdag som vanligt alltså! ;) inte gjort speciellt intressanta saker men det var soft iaf! Har typ inte haft något att göra nu på eftermiddagen. Hoppas pappa kommer hem med hans jobbdator så jag kan lägga in lite roligare inlägg idag! Men hoppas ni fortsätter läsa under kvällen guys!


Blogghumör!

Hej nu har jag blogghumör hejdå xD


Vad ska jag skriva mer om?

Hejsan! Jag vill att bi kommenterar det här inlägget och svarar på frågan vad ska jag blogga mer om? Om ni inte har läst bloggen sen tidigare kan ni ju kanske kolla tidigare inlägg! Men snälla du! Om du läser det här får du kommentera också! Vill ha hög statistik!


Sunday :(

Hej , idag har jag typ inte gjort något ätit en munk och varit ute vid moffa och firade hans årsdag som är imorgon ! Supermysigt <3 imorgon är det skola igen som jag verkligen INTE längtar efter kan jag säga direkt! Eller kanske lite till imorgon! Why? Secret!! LoL .... Nej nu ska jag sluta flumma! Har absolut inget att skriva om! Men jag försöker blogga imorgon guys!


Yeah silver!

Hej! Idag har jag spelat innebandy igen och ska berätta lite hur det gick. Först spelade vi kvartsfinal mot Garda med 7-3! Sen spelade vi då semifinal och vann den med 5-3!!!! Var så sjukt glad då asså! Vi var i final! Sen klockan två spelade vi då final och förlorade tyvärr med 5-2! Men jag är så sjukt glad och nöjd över min klass! Skönt med en silver medalj och att bara vara i final var ju awesome! Så vi är typ andra bästa 6:a laget i innebandy på Gotland ! Sooft att veta! Kram kram på er!


Yes!

Igår spelade jag påskcupen! ( en innebandycup för skolklasser på påsklovet)  Det var nice! Vi vann två matcher av fyra men vi gick vidare till kvartsfInal på lördag!  Kul kul! Ikväll sover jag och Vera och Elin hos Emma <3 det lär bli rätt sent ikväll med tanke på att vi ska sova två nätter och på natten till Lördagen måste vi somna tidigt eftersom vi ska spela innebandy 20 i elva på Lördagen!
Bloggar kanske mer sen!

Hej!

Jag har ju påsklov nu !! Så skönt! I Söndags skulle vi ha gäster och innan det så gick jag på bio med Emma och Vera! Vi såg: En gång i Phuket! Sjuuukt bra film. Sen bestämde vi att vi skulle sova hos vera. Så vi gjorde det! Igår så sov jag och Vera hos mig. Och idag har vi Bowlat^^ Det var kul och jag vann :o :D Men nu måste jag dra! Puss

Svante <33

Söta Svante <3 Det blir Lokas nya reklam ansikte ;)


Långfredagen :)

Hej, har haft en riktig bra första dag på påsklovet ! Varit vid min farmor o farfar och åt lunch och busade lite med Svante <3 han är så sjuukt söt verkligen! Kommer väl nån bild snart :o sen dess har jag bara varit hemma och tagit det lugnt . Typ inte gjort något :D imorgon åker jag kanske till min morfar och firar lite påsk då. Mys mys <3 men nu ska jag fortsätta att kolla på Lets Dance ;D
///Filippa!


Dagens personer på FB?

Tkr ni jag ska ha dagens personer igen så folk får gilla på fb? isåfall vill jag veta det för då får ni kommentera det här inlägget :) Så! Kommentera ihjäl er nu!

Tjenna!

Hej! Förlåt för dålig uppdatering osv... Helgen har varit underbar! I Lördags åkte vi ut till Djupvik med några kompisar till våran familj. Vi var i Djupvik på Afternoon Tea. Det var typ fika m.m smaskens ! Sen på vägen hem åkte vi förbi ett ställe och kollade lite. Och sen åkte vi bara hem och så bestämde vi att våra familjer skulle träffas på kvällen och att dom skulle äta hos oss och mysa lite. Faktiskt jätte mysigt! Vi åt crème brulee till efterrätt, det var första gången jaget det! Mums... Sen kollade vi på massa videos från när vi var mindre. Jag hämtade även vår gamla kamera så vi kunde se på  från när jag var typ 1 och sånt ;) Sen åkte dom väl hem klockan 12-1 . I Söndags gjorde jag typ ingenting.... Hoppade lite på studsis och fixade lite!
Så, det var min helg de!!!!!! Hihi

RSS 2.0