hei tässä on nopea viesti

Hejsan ;) Där stod det " Här kommer ett snabbt inlägg" på , ja vilket språk. FINSKA. Och det passar ju perfekt eftersom jag ska dit på Fredag. Men aja nu ser jag på TT (truetalent) Med familjen. Nu måste jag verkligen sluta.
PUSS OCH KRAM!!

Dagens Roliga djur!

Har du ngn gång fått betalat en extra meny till ditt husdjur? Eller så kanske djuret tagir din mat. Sak samma dom som köpte den här menyn blev inte mätta efter deras mål. Hamstern åt ju upp det!

Dagens Låt <3

Hejsan här kommer dagens låt. Jag vet att antingen gillar man den elr så gillar man inte den. Men jag gillar iaf den ;)
Den svenska björnstammen -  Vart jag mig i världen vänder.

Trött skoldag -.-

Hejsan :/ Jag är kanske inte den "piggaste" cheyen just nu asså! Jag är typ jätte trött. Men iaf... idag var det ju skolan som vanligt. Vi har haft matte och sen skulle vi typ skriva ngt om stavgard på ett papper. Jag e inte klar ännu :P Men iaf så sen var jag med Vera. Vi hade typ skitkul ju :D Vi skrattade när jag satt och läste med en rolig röst. ;) Men det kanske låter lite trögt men asså jag och Vera har nog inte den roligaste humorn om jag får säga det själv ;) Tur iaf är att vi skrattar åt det :)
Nu sitter jag här och glor framför datron med tuggummi i munnen. Känner mig rätt tråkig men ändå... Är inne på fb och lite. Lyssnar på min gamla låtlista jag typ hade i 4 haha. Inte dom bästa låtarna men men. Nu bjussar jag på en lite gammal bild på mig :)

Dagens Sööööwwwtiiiis!!! :P

Jag vet inte om det är en hjort elr ett rådjur :P Men sak samma hur sött som helst juuuuu <3<3

TrueTalent!

Hejsan, Nu ser jag på TT (true talent) Alla är väl inte jätte bra. Men ändå... Imorgon äre Onsdag. Och ja , skola som vanligt.  Men nu längtar jag bara tills på Fredag. Då jag ska på kryssning. Kommer inte ihåg ifall jag sagt det innan men men. Vi ska åka Silja Serenade. Som går till Helsingfors!
Nu kommer bilder från google!
TRUE TALENT
Silja Serenade!

Lite bilder på stavgard!

Sorry , i förra inlägget skrev jag att vi har varit på stavgard! Och nu undrar säkert endel vad nu det är. Stavgard är en järnåldersby , där barn i årskurserna 4-5-6 kan beställa tid (dagar) Barnen får testa på livet på järnåldern. Det är väl lite om vad jag gjorde då. Men nu kommer lite bilder. Bilderna är ej tagna av mig . Vi fick ej ha med kamera , mobil elr liknande!
Därinne sov vi :S haha ;)
Ja , där asså.
Bageri hus m.m
Bildsten
//FILIPPA ;P

Spinning! ;P

Hejsan :D
Jag har precis kommit hem från spinning. (Med bandylaget) Det var väldigt skönt. Nu efter asså. Det var rätt svettigt. Har precis tagit en riktigt skön dusch oxå ;) Imorgon är vi lediga från skolan! (Sexorna på vår skola asså) Ja , förresten så har jag ju börjat 6.an nu :D Men iaf så har vi precis varit på stavgard och det tar på krafterna asså. Jag sov kanske 3timmar inatt! Men nu mst jag sluta
Puuuussss
///Filippa

Claris & Verups

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hejsan ;) Nu är jag hos Vera! Med Clara då! Vi har väldigt kul. Dricker is-te och gör pannkakor!
///Filippa

Chilla <3

Hejsan ;) Nu är jag hemma själv och njuter av ensamheten :D Mamma och Pappa är ute och går och Freja är med en kompis! Ja, I övermorgon börjar skolan. Suck.. Men det ska i alla fall bli kul och träffa alla kompisar och sånt men det är ju ja läxor m.m! Imorgon ska nog jag och Freja ta en liten sväng förbi ica maxi eller ngt och köpa lite skolsaker. Som ja , Kollegieblock , pennor och sudd . Kanske , kanske , kanske kommer det bilder! Men det är för att kameran är aldrig laddad och min mobil är den sämsta kameran ever på ;)
//Filippa

Stuuuuudssssaaa!! ;P

Hejsan! Nu ska jag ut och studsa lite innan det börjar regna! Jag bloggar mera senare haha ;)
PUSS

Biblioteket ;)

Hejsan ;) Jag kom precis hem ifrån biblioteket ;) Den här gången blev det dom här böckerna!
Meg Cabot - Så blir du populär :D
Meg cabot- En prinsessas dagbok 3 ;)
Monica Vikström- Jokela- Ellens annorlunda sommar
Stephenie Meyer - Om jag kunde drömma
Solveig olsson hultgren-Bara vara jennie
Vilken tror/tycker du är bäst?
///Filippa

Joodaaaaaaa

Hejsan ;) Idag så blev det kvällsmat på Joda. Det var jätte mysigt! Jag tog kycklingspett med pommes. Sen åkte vi hem och ja nu sitter vi här ;) Imorgon ska freja ha en kompis här och jag hittar väl nån att vara med antar jag :D Vi får väl se vad som händer resten av kvällen...
Kanske kommer fler inlägg
///Filippa

Vet ej vad jag ska göra idag!

Hejsan. Igår hade vi jätte kul. Jag är bara väldigt trött idag! Vi gick och la oss 3 imorse och ja , nu är klockan 5 i tio . Och jag vaknade nyss... Idag vet jag inte vad jag ska göra. Antagligen hittar jag på nåt skoj. Men nu måste jag gå...
GGGGÄÄÄÄÄÄSSSSPPPP
///Filippa

Hejsan ;)

Nu är jag me Clara. Vi har det bra. Vi har inte gjort så jätte mycket men ändå. Clara sitter och tittar i skolkatalogen. Hon pekar väl visserligen bara ut såna som har roliga miner m.m :D Bra att hon har kul då. Najj nu säger hon t.ex wilma ser ju bra ut ,  och filippa hon var ju väldigt najs... :P Jag vet att jag har en onormal vän! Men ikväll ska jag på fest eller vad man säger. Men nu måste jag dra
//Filippa
Clara säger att hon hatar bilden!

MedeltidsMarknaden!

Hejsan :D Idag har jag varit på medeltidsmarknaden en liten stund ;) Det var kul. Sen gick vi upp till Östercentrum och mötte några vänner och tog en glass på MD (mcdonalds) Ja det var väl kul :c
Ikväll har vi fått grillat all mat :o Eftersom vår ugn/spis har pajat. :( Inte jätte skoj precis men men. Sen har även tvättmaskinen pajat! Som tur var har jag en stor garderob så ingen risk att dom tar slut :P Nu ser vi på Tinas Sommarkök. Eller jag kan inte påstå att jag ser på det men min familj. Haha... Men nu har jag inget mer att kackla om hihi ;)
///Filippa

Ica Maxi!

Hejsan. Nu har jag precis kommit hem ifrån Ica Maxi med Freja och Hennes kompis Hedda. Det var väl kul. Idag har jag storstädat mitt rum. Det tog några timmar. Men efter var man väldigt nöjd. ;) Ikväll blir det Thaimat. MUMS. Jag älskar verkligen det. Speciellt Mammas Pad THai.... Åhhh nej nu fick jag thailands tillbaka blickar. Men aja hejdå!
///Filippa <3

Dagens Roliga djur!

Ny Kategori.. Jag lägger in bilder på roliga djur!
Jag börjar lite smått med en bild ni säkert sett flera gånger
En riktig HOTDOG

Inte tid just nu..

Hej. Jag ville bara säga det just nu. Jag bloggar mer senare!!!

Edit Gästbloggar!

Hejsan. Edit här! Jag tänkte gästblogga åt filippa idag. Ja , filippa har säkert redan sagt det men ändå. JAG FYLLER ÅR IDAAAAAAAAAAG! Det är verkligen en speciell dag för en hamster eftersom vi inte lever så länge . Jag fick jätte goda kakor och en hamburgare gjord av hamstermat! :P Jag ÄLSKAR kakorna jag äter dom hela tiden! Men nu tycker jag att vi ska prata om saker som jag gillar! Jag kan berätta lite vad jag gillar. MAT , SPRINGA , BADA I SAND och SOVA såklart :D Va...... vad sa duu saa du? Är det tråkigt att prata om jaha då lägger jag väl in nån video på roliga hamstrar då!

Om ni ej har lust att se någon så MÅSTE ni se den sista den är bäst!!!!!!!

Grattis Freja och Edit!!!

Ja, idag fyller dom år! Som jag sa igår. Freja har fått massa saker. Edit fick 2! Fast i och för sig är hon en hamster :/
Idag blir det att vi åker till Åminne ch firar Freja. Så kommer släkten dit. Ah sen händer väl inget mer idag.
Ska försöka lägga in fler inlägg idag!

3 Filmtips!

Hejsan ! Nu tänker jag börja med en kategori som kommer då och då! 3 filmtips! Jag lägger in bilder på 3 filmer då jag gör det! Och sen hoppas jag att ni ser dom här filmerna!!!
Första tipset! Kompiskomedin!!
En väldigt bra film som många måste se!!
Tips 2 ! Kompiskvällen!
oxå en bra film som kanske är lite svår att förstå i början men efter ett tag känns det som man varit med hela tiden!!
Tips 3!!Familjekvällmyskomedin!
Kanske roligast för dom lite yngre barnen! ;)


Dagens Låt <3

Själv tkr jag att den är väldigt bra !

AAAAAAAAATTTTTTTJJJJOOOO!!!! Host , Host :(

Hejsan :( Just nu har jag inte speciellt skoj precis ... Jag är förkyld som in i bängen. Och jag har inte mått som vanligt på hela sommarlovet "/ Men sånt är livet antar jag... Men vi ska väl försöka komma till doktorn i veckan :/ Nu tänker jag inte tänka på det längre! Imorgon fyller min kära syster 9 år :) Hon ville att jag skulle skriva det haha ;)
Också fyller min älskade hamster 1 år imorgon :D Har köpt presenter till henne.. :P
Sötnosen <3<3

Sommarstugan <3 :D

Hejsan alla ! Jag har tyvärr inte kunnat vara inne så mycket nu på bloggen. Men äntligen har vi Internet nu!! <3 :D Så kanske att jag hinner skriva lite mer under sommaren ... Men idag har jag varit i stan och shoppat lite presenter till syrran :D Det blev lite haha ...Till och med till mig ;) En cupcake-porslin-burk eller vad man säger. Och en svart byxdress <3 Sen åkte vi tillbaka till Åminne. Vi har varit och haft det mysigt vid stranden <3<3 Sen badade vi. Jag (som tycker allt är varmt) badade utan problem. Nu sitter jag och ser på tv med min härliga familj... :D Nu kommer en bild från våran sommarstuga. Samt nån annan gammal bild

RSS 2.0